www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet se solidaritza amb els treballadors en vaga a Panrico i els convida a portar la seva protesta al Congrés
El diputat de l’esquerra Plural i coordinador general d’EUiA ha participat en una assemblea dels vaguistes aquest matí davant de la planta que l’empresa té a Santa Perpètua
Divendres, 25 de octubre de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha traslladat en persona aquest divendres al matí la solidaritat de l’organització als treballadors i les treballadores en vaga indefinida de Panrico. Nuet ha acudit a les portes de la planta que l’empresa té a Santa Perpètua de Mogoda, aturada des de fa dies pels empleats que defensen els seus llocs i condicions de treball, i ha participat en una assemblea. En ella, Nuet ha convidat els treballadors en lluita a portar la seva protesta al Congrés dels Diputats.

Nuet s’ha compromès a aconseguir que els vaguistes, si acudeixen al Congrés dels Diputats, puguin mantenir reunions amb tots els grups per tal d’explicar-los les seves reivindicacions i donar a conèixer el conflicte que es viu a l’empresa, que pretén acomiadar més d’un miler de treballadors a tot l’Estat i rebaixar el sou dels que quedin, i que, segons denuncien els vaguistes, no ha abonat les nòmines del setembre. “Els he traslladat el ple suport d’EUiA, d’Izquierda Unida i del grup de l’Esquerra Plural” a la cambra baixa, ha explicat Nuet.

En aquest sentit, desenes de treballadors i treballadores de Panrico ja van poder parlar aquest dijous a la tarda amb els diputats al Parlament Joan Mena, David Companyon i Lorena Vicioso, que els van sortir a trobar mentre els vaguistes s’estaven a les portes de la cambra catalana. El ple del Parlament va aprovar, amb el suport d’ICV-EUiA, una moció instant la direcció de Panrico a trobar una sortida dialogada al conflicte i a pagar les nòmines de setembre. Va defensar la postura de la coalició en el debat sobre la moció Joan Mena, que va lluir al faristol una samarreta en solidaritat a la lluita de Panrico.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, participa en una assemblea dels i les treballadores en vag indefinida a Panrico, aquest divendres al matí

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA