www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Mena demanarà al Govern que garanteixi la continuïtat de l'Aula de Formació d'Adults del barri badaloní de Lloreda
El portaveu d'ICV-EUiA a la Comissió d'Educació del Parlament també instarà a la Generalitat a que estudiï la possibilitat de reconvertir l'aula en un centre de formació
Dijous, 31 de octubre de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El grup parlamentari d’ICV-EUiA s’ha compromès amb l’Aula de Formació d’Adults del badaloní barri de Lloreda a fer el possible per garantir la seva continuïtat i que el Govern de la Generalitat estudiï la possibilitat de reconvertir-la en un centre de formació, dotant-la del personal necessari. Així els hi ha fet saber el portaveu del grup parlamentari a la Comissió d’Educació, Joan Mena, que ahir a la tarda es va reunir amb personal docent i alumnes de l’aula, acompanyat del president del grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Badalona, Carles Sagués.

En declaracions posteriors als mitjans locals, el diputat ha confirmat que presentarà la citada proposta en nom del seu grup parlamentari (veure preguntes i proposta de resolució en documents adjunts). Mena ha estat molt crític amb el Govern de CiU perquè “no està donant sortida a les necessitats de la gent que va quedar exclosa del sistema educatiu”. Al seu parer caldria que Ensenyament fes “una forta aposta per reincorporar aquestes persones al sistema educatiu a través de les escoles d’adults”, però l’opció de la consellera Rigau és congelar les places. “Només amb formació continuada i preparant gent jove i gen gran per a la situació actual, podrem sortir de la crisi”, ha conclòs Mena.

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El diputat Joan Mena i el regidor de Badalona Carles Sagués en la visita a l'Aula de Formació d'Adults del barri de Lloreda.


 Documents relacionats
Descargar
Dijous, 31 de octubre de 2013

Descargar
Dijous, 31 de octubre de 2013

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA