www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet: “Volem un nou espai protagonitzat per la gent empoderada que lluita al carrer”
El Consell Nacional d’EUiA ha aprovat per unanimitat impulsar amb ICV el que la formació denomina nou espai de les esquerres polítiques i socials catalanes i convocar una assemblea oberta pel 18 de gener
Dissabte, 30 de novembre de 2013
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El Consell Nacional d’EUiA ha aprovat avui per unanimitat impulsar el que la formació denomina nou espai de les esquerres polítiques i socials catalanes, i fer-ho de comú acord amb el seu soci de coalició, ICV, que avui també ha celebrat el seu consell. Ambdues organitzacions han decidit convocar una assemblea oberta el pròxim 18 de gener on, segons declaracions del coordinador general de la formació, Joan Josep Nuet, “donarem el tret de sortida al que ens van encomanar les nostres respectives assemblees nacionals, la 6a d’EUiA en primer lloc ja fa un any i mig”.

Nuet ha valorat el pas qualitatiu que dóna ICV-EUiA amb aquesta convocatòria i ha apostat perquè aquest nou espai “d’apertura” sigui el de “la participació de la gent, més enllà de formacions polítiques i moviments socials, de persones indignades que no aguanten més les retallades i les polítiques de CiU i el PP”. El màxim dirigent d’EUiA ha insistit que la coalició roig i verda no pretén capitalitzar el procés que s’inicia sinó que “el protagonisme ha de ser de la gent mobilitzada, la ciutadania empoderada que lluita al carrer i lidera les múltiples lluites per l’educació i la sanitat públiques, contra la reforma laboral, en defensa de les pensions, contra uns pressupostos antisocials”. En conseqüència, el coordinador general d’EUiA ha posat en valor l’aportació de l’activisme social i ha fet una crida a donar un pas endavant per a confluir en un front polític i parlar de polítiques alternatives “abans de què ens ho prenguin tot”.

“EUiA i ICV parlem del mateix i anem de la mà, volem ser un vehicle per a la participació de tothom que lluita i vol decidir que les retallades s’acabin”, ha conclòs Nuet en el contacte informatiu que a ofert als mitjans en el marc del Consell Nacional d’EUiA, celebrat a les Cotxeres de Sants.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Intervenció del coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, al Consell Nacional de la formació que ha aprovat per unanimitat anar a una assemblea obeta per un nou espai de les esquerres.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA