www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Josep Nuet reivindica una “mobilització unitària” sota el lema ‘Volem votar’ el proper 11-S per reivindicar la consulta del 9-N
El coordinador general d'EUiA considera en la seva intervenció al consell nacional de la formació que "la confluència s'imposa" després dels positius resultats electorals del 25-M
Dissabte, 31 de maig de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha reivindicat aquest dissabte que el proper 11 de Setembre cal una “mobilització unitària” sota el lema ‘Volem votar’ que reivindiqui l’exercici del dret a decidir en la consulta del proper 9 de novembre. Així ho ha declarat Nuet en la seva intervenció al consell nacional que EUiA ha celebrat aquest dissabte al barri barceloní de Sant Andreu, en què la formació ha valorat uns resultats a les eleccions europees que susciten “alegria i optimisme”, en paraules del coordinador. El consell nacional també ha aprovat dues resolucions solidaritzant-se amb els opositors a BCN World al Camp de Tarragona i amb els que lluiten pel manteniment del CSA Can Vies de Sants. Sobre aquest assumpte, Nuet ha reclamat la dimissió de Trias per la seva nefasta gestió del conflicte.

“L’11 de setembre volem una mobilització unitària sota el lema de volem votar, perquè el país demostri veritablement que té la força i l’ambició de decidir com a poble”, ha declarat Nuet aquest dissabte. El coordinador també ha afegit que “tenim tota l’ambició que el 9 de novembre es pugui votar, i no acceptarem un cop d’estat del Tribunal Constitucional sota la batuta del PP i del PSOE per carregar-se la consulta del 9-N, i allà estarem amb el poble, al carrer, i a les institucions”.

Valoració dels resultats electorals: “El nou espai és sí o sí”

Així ho ha reivindicat Nuet després de valorar els resultats electorals de diumenge, en què ICV-EUiA va més que duplicar el nombre de vots que havia rebut en els darrers comicis europeus, el 2009, i va esdevenir quarta força a Catalunya, per davant del PP. Nuet ha ressaltat la seva “alegria i optimisme de ser una força que té força per encarar els problemes de la gent i per traçat una alternativa”. Nuet també s’ha referit a l’emergència de noves formacions d’esquerra transformadora, i en aquest sentit ha reivindicat que “el nou espai és sí o sí” perquè “la confluència s’imposa”.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, intervé al consell nacional que la formació ha celebrat aquest dissabte al barri de Sant Andreu de Barcelona.

El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, amb Irene Aldabert i Enric Aragonès, aquest dissabte al consell nacional de la formació.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA