www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet insta a “sumar al màxim de persones i organitzacions per transformar cada barri i cada poble” en el sopar de final de curs d’EUiA de Sant Fruitós del Bages
L’assemblea local fa un balanç satisfactori de la feina feta els darrers mesos i reprèn forces de cara a la tardor amb un sopar a Torroella de Baix
Dilluns, 21 de juliol de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


“Sumar el màxim de persones i organitzacions per transformar cada barri i cada poble, donant resposta a les necessitats de la gent i impulsant un procés constituent que capgiri el funcionament de la societat”: aquest ha de ser un dels objectius a seguir en el proper curs, segons Joan Josep Nuet. Així ho va esperonar el coordinador general d’EUiA en el sopar que aquest divendres va celebrar l’assemblea de la formació a Sant Fruitós del Bages per tancar el curs i reprendre forces de cara al vinent.

Membres i simpatitzants d’EUiA en aquesta localitat del Bages es van aplegar a Torroella de Baix per consolidar el bon l’ambient de treball de l’assemblea local i agafar impuls de cara a la tornada de l’estiu. A la trobada va acudir Nuet, que està visitant les diferents agrupacions territorials. L’esdeveniment, que es va desenvolupar en un ambient festiu i de debat polític, i també hi va intervenir Lídia Giménez, la coordinadora local.

Giménez va voler destacar el treball fet en la campanya per la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania realitzada a principis de curs i l’inici d’un procés d’obertura de l’organització amb una primera trobada sota el format ‘Ara és demà’.

Nuet, per la seva banda, va felicitar l’agrupació per la seva activitat i els va animar a enfrontar el següent curs polític ple d’esdeveniments d’importància cabdal pel país. Després de fer èmfasi en la necessitat d’endegar processos de suma de forces per forçar l’obertura d’un procés constituent, el coordinador d’EUiA va fer un repàs de les experiències aglutinadores que s’estan donant a diferents municipis.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Moment del sopar de final de curs de l'assemblea d'EUiA de Sant Fruitós del Bages, al qual va assistir Joan Josep Nuet.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA