www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Mena recorda a Gispert que “el Parlament és la casa del poble” després que la seva presidenta menystingués la presència d’activistes de Bellvitge al ple
El portaveu adjunt d’ICV-EUiA recorda que “no som els grups els qui convidem a la gent; és la gent qui ens ha convidat a ser representants seus”
Divendres, 25 de juliol de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


“El Parlament és la casa del poble! No som els grups els qui convidem a la gent; és la gent qui ens ha convidat a ser representants seus”: així ho ha hagut de recordar aquest divendres el portaveu adjunt d’ICV-EUiA, Joan Mena, després que la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, fes un comentari despectiu vers la presència, al ple de dijous, d’activistes contra les retallades a l’hospital de Bellvitge que seguien el debat d’una moció del grup roig i verd contra les retallades en salut.

Mena ha fet aquest recordatori al seu compte de Twitter, després que de Gispert comentés, amb el micro obert i des de la mesa, “És vergonyós, eh? Convidar gent així…”. La “gent així” a la qual es referia la presidenta del Parlament eren veïns i veïnes de l’Hospitalet i membres de la junta de personal de l’hospital de Bellvitge, que en aquells moments marxaven de l’hemicicle, indignats pel discurs que estava fent la diputada de CiU Meritxell Borràs, també hospitalenca. Els i les treballadores i usuàries de Bellvitge, que porten setmanes protestant i evitant el tancament de llits i unitats durant l’estiu mitjançant accions de desobediència, havien acudit al Parlament per seguir una moció d’ICV-EUiA que proposava reprovar el conseller de Salut, Boi Ruiz, per les retallades que està perpetrant en el sistema públic de Salut. CiU i ERC van tombar aquesta proposta.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Membres de la junta de personal de l'hospital de Bellvitge, activistes del moviment veïnal de l'Hospitalet i membres d'ICV-EUiA la ciutat, com el regidor Alfons Salmerón, segueixen el debat sobre sanitat aquest dijous a la tarda al Parlament.


 Vídeos relacionados

25 / 07 / 2014

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA