www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet referma el compromís d'EUiA amb la consulta “encara que tinguéssim algun tipus de dificultat” per fer-la el 9-N
“No la podrem substituir ni per eleccions plebiscitàries ni per pactes de palau”, declara el coordinador general d'EUiA
Divendres, 08 de agost de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Consulta sí o sí. Passi el que passi el 9 de novembre: el coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet, ha refermat el compromís d'aquesta formació amb el dret a decidir dels i les catalanes aquest divendres, en una entrevista a Rac1, amb aquestes paraules: “Encara que tinguéssim algun tipus de dificultat el 9-N per fer la consulta, seguirem demanant la consulta perquè la qüestió catalana no té altra solució que la democràcia”.

Joan Josep Nuet s'ha mostrat d'aquesta manera obert a la possibilitat que es busqui una altra data si l'estat impedeix votar el 9-N, de tal forma que els i les ciutadanes de Catalunya puguin acudir a les urnes sí o sí. El coordinador d'EUiA ha apostat per aquesta opció, en cas que sorgeixi alguna dificultat, i ha descartat eventuals 'plans B' com unes eleccions anomenades 'plebiscitàries'. La consulta, ha subratllat Nuet, “no la podrem substituir ni per eleccions plebiscitàries ni per pactes de palau”.

Nuet assistirà a la 'V'

En aquest sentit, el coordinador d'EUiA ha reiterat que acudirà a la concentració en forma de gran 'V' que tindrà lloc el proper Onze de Setembre a Barcelona. ICV-EUiA crida a participar en aquesta mobilització, que espera que sigui massiva, de tal forma surti reforçada la reivindicació de l'exercici del dret a decidir el proper 9 de novembre.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, en una imatge d'arxiu.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA