www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet: Botín era “un dels causants de la crisi pel paper no democràtic del sistema financer”
El coordinador general d’EUiA denuncia que “Botín i el govern del PP tenien agendes coordinades”, com demostra la discreta trobada del banquer amb Rajoy la setmana passada
Dimecres, 10 de setembre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


“Botín no era un ambaixador de la marca Espanya”, tal i com l’ha qualificat el president del govern, Mariano Rajoy, “sinó un ambaixador dels seus diners i un dels causants de la crisi pel paper no democràtic del sistema financer”. Així ho ha recordat el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, aquest dimecres, el dia en què el banquer, president del Banc de Santander, ha mort a causa d’un infart als 79 anys.

Una prova d’aquestes actituds no democràtiques, ha denunciat Nuet, és la trobada que la setmana passada va mantenir Botín amb Rajoy. El president del govern espanyol l’ha esmentat aquest dimecres als passadissos del Congrés, en comentar la mort del banquer, tot i que la trobada va passar molt desapercebuda.

“Botín i el Govern del PP tenien agendes coordinades, com per exemple anunciar que sortim de la crisi quan encara l'atur, la precarietat i les retallades dominen l'economia espanyola”, ha opinat Nuet. “Això sí, el Santander i Botín ja estaven tornant a guanyar diners a cabassos”, ha afegit.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, en una imatge d'arxiu.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA