www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet subratlla al dinar de germanor d'ICV-EUiA de Blanes que cal la confluència de l'esquerra front a l'atac de les dretes
La coalició roja i verda al municipi enceta amb aquest acte el curs polític, i dóna el tret de sortida a la precampanya de les eleccions municipals, amb el lema 'Recuperem Blanes'
Dimarts, 16 de setembre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest passat diumenge, 14 de setembre, la coalició EUiA-ICV de Blanes va celebrar el tradicional dinar de germanor, que va aplegar a més de 100 persones, militants i simpatitzants tant d’EUiA com d’ICV, al Paratge de El Vilar, en un ambient distes i cordial. L’acte, que marca l’inici de la legislatura, aquest any donava també el tret de sortida de la campanya preelectoral a les eleccions municipals 2015, sota el lema “Recuperem Blanes”. La jornada va comptar amb la presència del diputat de la coalició i coordinador d’EUiA, Joan Josep Nuet, que va compartir amb militants i simpatitzants l’arrosada preparada per la organització i va subratllar, en el seu parlament als i les assistents, la necessitat que l'esquerra conflueixi per fer front als atacs de les dretes.

Nuet es va dirigir als i les presentes després d’unes breus paraules de la coordinadora d’EUiA Blanes, Marian Anguita, per agrair la participació al dinar i la col·laboració en les tasques del Xiringuito de la Festa Major de Blanes.

En el seu parlament, el coordinador d'EUiA va remarcar els eixos fonamentals de la propera campanya, posant especial èmfasi en la necessitat d’estar i treballar més que mai amb el poble i per la poble, en uns moments tant difícils com els actuals. També es va referir a la necessitat de consolidar les aliances amb totes i tots aquells que conflueixin en un pensament d’esquerra progressista, per fer front als atacs de les dretes contra la classe treballadora.

Un gran pastis commemoratiu, amb les sigles de la coalició i el lema de precampanya, va posar la nota final a la jornada.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Pere Lopera i Marian Anguita, respectivament coordinadors d’ICV i EUiA a Blanes, escoltant les paraules del diputat al Congrés i coordinador general d'EUiA Joan Josep Nuet.

Assistents al dinar d'ICV-EUiA de Blanes.

En el dinar de germanor es va repartir un pastís amb el lema 'Recuperem Blanes'.

Assistents al dinar d'ICV-EUiA a Blanes, aquest diumenge.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA