www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet expressa el seu rebuig al torneig del toro de la Vega en un vídeo de l’Associació Parlamentària en Defensa dels Animals
“No al toro de la Vega, perquè la cultura no pot ser tortura”, declara el diputat de l’Esquerra Plural i coordinador d’EUiA
Dimecres, 17 de setembre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, ha expressat el seu rebuig al torneig del toro de la Vega, en el qual es mata amb llances un toro, en un vídeo promogut per entitats animalistes, i en el qual apareixen tant ciutadans i ciutadanes a títol individual com diversos membres de l’Associació Parlamentària en Defensa dels Animals (APDA), la majoria de l’Esquerra Plural, com Nuet.

“No al toro de la Vega, perquè la cultura no pot ser tortura”, expressa Nuet en el vídeo, titulat ‘Atrévete a Elegir, no al toro de la Vega’, fent referència al nom de la bèstia que ha estat sacrificada en el torneig d’enguany, que es deia ‘Elegir’.

A més de Nuet, apareixen també al vídeo els diputats Ricardo Sixto, Chesús Yuste i Ascensión de las Heras, també membres de l’Esquerra Plural, o el senador d’ICV Jordi Guillot, entre d’altres.

Nuet és membre de l’APDA i, de fet, aquest divendres participarà en les segones jornades parlamentàries de protecció animal, organitzades per aquesta entitat, i moderarà una taula sobre la violència que s’exerceix sobre els animals.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador d'EUiA i diputat de l'Esquerra Plural, Joan Josep Nuet, al vídeo contra el vídeo del torneig del toro de la Vega.


 Vídeos relacionados

17 / 09 / 2014

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA