www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet redactarà una carta de diputats i senadors que reclamaran a Obama l’alliberament dels presos polítics cubans als EEUU
El portaveu d’Exteriors de l’Esquerra Plural i coordinador d’EUiA es reuneix amb un dels 5 ciutadans cubans que van estar pres al país nord-americà
Divendres, 19 de setembre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Diversos diputats i senadors a les Corts de l’Estat escriuran una missiva al president dels EEUU, Barak Obama, per reclamar-li que allibera d’una vegada els tres presos polítics cubans del grup dels ‘Cinco’ que segueixen reclosos al país nord-americà. Un dels electes que signaran la carata, i qui la redactarà, serà el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet. Així s’hi va comprometre Nuet en una reunió que ell i altres diputats i senadors han mantingut aquesta setmana amb Fernando González Llort, un membre del grup dels ‘Cinco’ que ja ha estat alliberat, amb l’ambaixador de Cuba i amb representants d’entitats de solidaritat amb Cuba a l’Estat espanyol.

En aquesta trobada, Nuet i els altres diputats i senadors van acordar reforçar els contactes i la solidaritat amb la República de Cuba, a més de fer la carta col·lectiva dels membres de les Corts espanyoles a Obama.

En la trobada, a més de Nuet i d’altres membres del grup de l’esquerra Plural, també van participar diputats i diputades i senadors i senadores del BNG, d’Amaiur, de compromís, de Gero Bai i de Nueva Canaria.

Amb el grup dels ‘Cinco’ es coneixen els cinc cubans empresonats a principis de la dècada passada als EEUU, acusats d’espionatge. Aquests cinc activistes cubans estaven vigilant a Miami persones acusades de terrorisme per Cuba. D'aquest cinc activistes, tres continuen presos. 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El portaveu de l'Esquerra Plural al Congrés i coordinador d'EUiA, Joan Josep Nuet, amb una delegació en defensa de l'alliberament dels 5 cubans que són reclusos com a presos polítics als EEUU.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA