www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet crida a mantenir la unitat i la mobilització al carrer per defensar la consulta del 9-N després de la suspensió del Constitucional
El coordinador general d'EUiA participa en la multitudinària concentració en defensa del 9-N a la plaça de Sant Jaume
Dimarts, 30 de setembre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, ha fet una crida aquesta tarda a mantenir la unitat de les forces polítiques que defensen el dret a decidir dels i les catalanes i, també, la mobilització al carrer després de la suspensió del decret de la convocatòria de la consulta del 9-N per part del Tribunal Constitucional. Un tribunal “que no té legitimitat democràtica, i per tant no podem acceptar de cap de les maneres el que ha dit”, ha sostingut Nuet a la concentració convocada aquesta tarda a les set per l'ANC i Òmnium a la plaça de Sant Jaume per rebutjar la suspensió de la consulta i reivindicar la seva celebració.

No acatem”, ha reivindicat Nuet, que ha fet una crida a mantenir la mobilització en defensa del dret a decidir. “Hem de seguir al carrer, la mobilització no es pot aturar, el govern s'ha de mantenir ferm amb la convocatòria i amb el desplegament de la consulta del 9-N, i la gent no ha d'abaixar les mans, de cap de les maneres”, ha esperonat el coordinador d'EUiA.

Considera “precipitat” retirar la campanya de difusió del 9-N

Encara és possible treballar per votar el 9-N”, ha afegit. En aquest sentit, Nuet ha considerat “precipitat” el fet que el govern hagi retirat la campanya de difusió del 9-N.

Nuet ho ha dit a la plaça de Sant Jaume, on ha participat a la concentració que l'ANC i Òmnium han convocat com a resposta a la suspensió de la llei de consultes i la convocatòria de la del 9-N per part del Tribunal Constitucional. Altres activistes d'EUiA també han participat en aquesta concentració, com el coordinador d'Alternativa Jove (el jovent d'EUiA) Enric Aragonès.

Altres membres d'EUiA han participat en altres concentracions celebrades davant d'ajuntaments d'arreu de Catalunya.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
La plaça de Sant Jaume, plena en defensa del dret a decidir i de la consulta del 9-N, aquest dimarts al vespre.

Enric Aragonès i Àlex Morcuende, d'Alternativa Jove, aquest dimarts al vespre a la concentració a la plaça de Sant Jaume en defensa del dret a decidir i de la consulta del 9-N.

Un sobre de votació simbòlic, a la plaça de Sant Jaume, davant de l'Ajuntament de Barcelona, aquest dimarts al vespre en la concentració en defensa del dret a decidir i de la consulta del 9-N.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA