www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
El Parlament crea la comissió d'investigació sobre el cas Pujol i la corrupció, de la qual formaran part Joan Mena i Marc Vidal per ICV-EUiA
“Sense fer net a la vida política catalana no serem capaços d’afrontar els reptes nacionals, socials i democràtics que té Catalunya”, defensa Mena, portaveu adjunt d'ICV-EUiA
Dijous, 02 de octubre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El Parlament investigarà l'escàndol que esquitxa el clan Pujol. La cambra catalana ha aprovat per unanimitat, al ple d'aquest dijous, la creació d'una comissió investigació del cas de l'expresident i de la corrupció, proposada per ICV-EUiA, així com per ERC i la CUP. El portaveu adjunt roig i verd, Joan Mena, i el diputat Marc Vidal treballaran en aquesta comissió en representació de la coalició. Aquesta comissió “serà una de les prioritats polítiques del grup parlamentari d'ICV-EUiA”, ha assegurat Mena, “ perquè sense fer net a la vida política catalana no serem capaços d’afrontar els reptes nacionals, socials i democràtics que té Catalunya”, ha dit.

Després de la compareixença de l’expresident Pujol, que va generar més dubtes que no pas respostes va oferir, es fa més necessària que abans aquesta comissió d’investigació”, ha explicat Mena, que va assistir a aquella compareixença tot acompanyant el president del grup roig i verd, Joan Herrera.

ICV-EUiA volem esclarir totes les responsabilitats polítiques de Pujol i els seus diferents governs”, ha afegit Mena pel que fa a la tasca que desenvoluparà a la comissió. “Exigirem, en el decurs de la comissió, que ningú pretengui tancar en fals un dels cassos de frau més sagnants de la democràcia catalana i, per tant, treballarem activament per a què sigui una comissió efectiva”, ha conclòs el diputat.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El portaveu adjunt d'ICV-EUiA, Joan Mena, aquest dijous al ple del Parlament.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA