www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Joan Josep Nuet i Mireia Rovira feliciten Evo Morales per la seva àmplia victòria a les presidencials a Bolívia
La victòria confirma el suport a les polítiques socials i exterior del seu executiu, constaten el coordinador d’EUiA i la responsable de l’àrea Internacional
Dilluns, 13 de octubre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, i la responsable de l’àrea Internacional de la formació, Mireia Rovira, han felicitat Evo Morales per la seva àmplia victòria a les presidencials celebrades aquest diumenge a Bolívia, en una carta que han remès al mandatari llatinoamericà. “El resultat d'aquestes eleccions és la confirmació de l'alt grau de recolzament de la societat boliviana a les polítiques socials del teu govern, dirigides a acabar amb l'exclusió social i la pobresa, així com un suport a la seva política exterior tant a l'Amèrica Llatina, on es caracteritza per apostar per la integració regional en benefici de les classes populars, com a la resta del món, plantant cara a l'imperialisme nord-americà”, constaten Nuet i Rovira en la seva carta.

En nom de tots els homes i dones d'EUiA, rep la nostra sincera felicitació per l'aclaparadora victòria a les eleccions presidencials d'ahir diumenge amb el 60% dels sufragis”, han escrit el coordinador de la formació i la responsable d’Internacional. “Felicitació que fem extensiva a tot el poble bolivià per l’alt grau de participació i de civisme demostrat durant tot el dia”, han afegit Rovira i Nuet, que a més de coordinador d’EUiA és portaveu del grup de l’Esquerra Plural a la comissió d’Afers Exteriors del Congrés dels Diputats.

Nuet i Rovira també s’han compromès a la seva missiva a seguir treballant des d’EUiA “per millorar la situació de tots els immigrants que es troben al nostre país i que estan sent un dels col·lectius més afectats per la crisi econòmica, i en particular la situació dels prop de 250.000 bolivians residents a Espanya, dels quals més de 50.000 es troben a Catalunya”.

L'Esquerra Europea: suport incontestable al procés de canvi

També el Partit de l’Esquerra Europea (PEE) ha celebrat l’aclaparadora victòria de Moreales als comicis presidencials, que, ha afirmat, “confirma l’immens suport del poble bolivià al procés de canvi iniciat el 2006”.

“El resultat consolida de forma incontestable la revolució democràtica i cultural que ha permès a Bolívia reduir la pobresa i que ha donat accés a les majories als drets que el neolliberalisme i el neocolonialisme els havia negat”, ha afegit el PEE en un comunicat.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Evo Morales, en una imatge d'arxiu.


 Documents relacionats
Descargar
Dijous, 01 de gener de 1970

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA