www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, candidat a les primàries d’Alternativa Altafulla per escollir el cap de llista a les properes eleccions
Tota la ciutadania de la vila podrà participar a les primàries, que se celebraran aquest gener, per Internet o de forma presencial
Dijous, 08 de gener de 2015
Imprimir compartir, comunitats virtuals


L'actual alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso Cantorné, és l'únic candidat que concorre a les primàries d'Alternativa Altafulla-Entesa per escollir el cap de llista de la formació que ha guanyat les darreres dues eleccions municipals i que governa el municipi amb una còmode majoria estable per la coalició amb altres dues formacions.

Fèlix Alonso ha optat en repetir com a cap de llista després d'haver presentat els avals corresponents per aquestes primàries obertes al conjunt de la població. Qualsevol persona, estès afiliada a EUiA o no, podia optar a participar a les primàries i qualsevol persona d'Altafulla podrà participar en l'elecció del cap de llista d'Alternativa Altafulla-Entesa.

La pregunta que hi haurà a les paperetes de votació és “Vols que Felix Alonso sigui el cap de llista i alcaldable d Alternativa Altafulla a les  municipals del 24 de maig?”. Les opcions «Sí, No i en blanc».

Ja hi ha una vintena d'inscrits per participar en el vot telemàtic

Per aar una vintena de persones ja s'ha inscrit per participar en el vot telemàtic. L´únic requisit per fer-ho és estar empadronat a Altafulla o ser membre d'Alternativa i fer una inscripció prèvia com a màxim fins el 20 de gener. La inscripció s'ha d'enviar a correu@alt.cat indicant nom, població i correu des d'on es farà la votació. Amb aquestes dades es vol garantir el procés i evitar duplicitat de vots.

Després de tancar-se el vot telemàtic, s'iniciaran tres dies de taules presencials també obertes a tota la població d'Altafulla i que s'instal·laran el dia 22 a la sortida de l'escola del Roquissar, el 23 a la sortida de l'escola de la Portalada i el 24 a la plaça dels Vents i al carrer Marqués de Tamarit. El mateix dia 24 per la tarda es donarà a coneixer el resultat de les primaries

El resultat es donarà a conèixer quan es tanqui la darrera taula el 24 de gener.  Posteriorment s'obrirà el procés per escollir la resta de la llista d'Alterantiva Altafulla-Entesa.

A més de ser l’actual alcalde d’Altafulla, Alonso també coordina EUiA al Camp de Tarragona.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA