www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Barcelona acull aquest cap de setmana el I Fòrum del Sud d’Europa organitzat per Syriza, ICV-EUiA i IU
Més de 50 organitzacions i partits d’àmbit europeu treballaran en una alternativa comuna contra la austeritat
Dijous, 22 de gener de 2015
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Aquest divendres 23 de gener i dissabte 24 se celebrarà a Barcelona el I Fòrum del Sud d’Europa, una iniciativa de Syriza, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i Izquierda Unida, amb el suport del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) i el Partit Verd Europeu. Sota el lema #SouthrEUvolution aquest fòrum treballarà per a construir una alternativa comuna a l’austeritat i a les polítiques que Europa imposa als països del Sud.

La trobada reunirà a més d’una cinquantena d’organitzacions, partits, moviments socials, sindicats i intel·lectuals d’àmbit europeu amb l’objectiu de teixir aliances i construir una estratègia comuna per acabar amb la política d’austeritat a escala europea. En definitiva, construir, des del Sud d’Europa, un discurs per a tota Europa.

Durant aquestes dues jornades de treball, destacades veus de l’esquerra grega, catalana, espanyola, portuguesa, italiana i francesa, exposaran alternatives en matèria d’economia, drets humans i polítiques socials i mediambientals. Es debatrà sobre mesures contra l’austeritat, i reestructuració del deute, però també sobre immigració, xenofòbia, serveis públics, ecologia i canvi climàtic, el TTIP, desigualtat de gènere i classe, el dret a l’habitatge i l’exclusió social, entre d’altres temes.

 

 


Imprimir compartir, comunitats virtuals
Trobada entre EUiA, ICV, IU i Syriza a Barcelona per organitzar el I Fòrum del Sud d'Europa.


 Documents relacionats
Descargar
Divendres, 23 de gener de 2015

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA