www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
Nuet lamenta que CDC i ERC “empetiteixen” el procés per al dret a decidir pels seus interessos electorals
“No signarem; no és el nostre full de ruta”, diu el coordinador general d’EUiA sobre l’acord anunciat per convergents i republicans aquest dilluns
Dilluns, 30 de març de 2015
Imprimir compartir, comunitats virtuals


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, s’ha desmarcat aquest dilluns de l’acord sobre el 27-S anunciat per CDC i ERC. “No signarem; no és el nostre full de ruta”, ha declarat Nuet, que ha lamentat que convergents i republicans, amb aquest acord, han “empetitit” el procés en defensa del dret a decidir per “angoixa electoral”.

El coordinador general d’EUiA ha expressat, en primer lloc, la seva “sorpresa” pel fet que l’acord presentat aquest dilluns per ERC i CDC es desviï dels termes que fins ara estava negociant la mesa de partits de l’ANC, en la qual EUiA participa.

“Aquest no és el document que s’havia estat discutint fins el moment, i inclou modificacions de darrera hora que responen als interessos electorals d’ERC i de CiU”, ha relatat Nuet, que ha enumerat en aquest sentit el caràcter plebiscitari que el pacte de republicans i convergents atorga al 27-S, la renúncia a la demanda d’un procés constituent en pro de la independència i les mancances en la “pota social”.

“L’angoixa electoral s’ha imposat, fent que el procés s’empetiteixi i fins i tot es fracturi”, ha constatat el coordinador general d’EUiA, que proposarà a l’organització no adherir-se al pacte de CDC i ERC.

“EUiA volia mantenir l’esperit de la declaració de sobirania del Parlament, que tenia el suport del 80% de les forces polítiques, però els interessos electorals de CDC i ERC ho han dinamitat”, ha explicat Nuet.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, en una imatge d'arxiu.

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA