Esquerra Unida i Alternativa
EUiA de Salt
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Contacte  

Notícies


Contra la violència de gènere
Amb ells i amb totes les famílies que a Salt i arreu, han patit situacions com aquestes

Diumenge, 17 de Juny de 2012

 

Avui 17 de juny de 2012, una dona a mort a Salt víctima de la violència masclista, tot just fa dos anys, el 6 de juny de 2010, de l'última dona assassinada al nostre poble, en aquella ocasió l'Associació de Veïns de La Massana va fer un comunicat que avui, com llavors, fem nostre. Publiquem un extracte.

Volem que la seva família i els seus amics, sàpiguen que estem amb ells i elles, que en aquests moments de dol, de ràbia, d’impotència, de desolació, hi som.

Que cal sortir al carrer, que cada concentració, manifestació i acció contra la violència de genere, ens apropa més a que la societat sigui intolerant amb els que la practiquen o justifiquen.

Amb ells i amb totes les famílies que a Salt i arreu, han patit situacions com aquestes.

Estem amb vosaltres i no deixarem de fer-ho, fins que tots els homes entenguin que les dones no són seves, que no són coses, que són persones i no propietats, que no és poden maltractar, ni amenaçar, ni violar, ni matar.

Amb les que patiu qualsevol tipus de violència pel fet de ser dona, volem generar un moviment de dones i homes que aïlli a qualsevol persona que justifiqui, de qualsevol manera, l’ús de la violència contra les dones.

Dones i homes som iguals en drets, ni més ni menys.

Cridem ven fort, PROU VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES !!!

 

 

Esquerra Unida i Alternativa de Salt