Esquerra Unida i Alternativa
EUiA de Salt
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Contacte  

Notícies


Declaració de suport a la PAH de Girona

Diumenge, 24 de Març de 2013

La PAH de Girona ha organitzat l’ocupació d’un edifici d’habitatges construïts primer i tancats després des de fa molt temps.

Estem en situació d’emergència pel que fa al dret a l’habitatge digne de les persones. Dret qüestionat per la política criminal del govern del Partit Popular.

La coalició de la qual formem part, ICV-EUiA, va demanar dilluns passat 18 de març de 2013 al Ple de l’Ajuntament de Salt la creació d’un FONS SOCIAL CATALÀ D’HABITATGES per part de la Generalitat i gestionat pels ajuntaments i entitats del sector social de l’habitatge.

Cap resposta.

Els habitatges, com aquests de Salt, al carrer Doctor Castany 91-93, a mans. fins ara, d’entitats financeres rescatades amb diners dels nostres impostos, han de complir la seva funció social.

Justament, per la gravetat de la situació, pensem que l’actuació de la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca ens ensenya el camí a seguir, mentre les institucions reaccionen positivament, si ho fan ! les persones afectades, amb el suport la la població treballadora pot posar seny al disbarat que significa milers d’habitatges tancats i milers de persones desnonades de les llars on vivien.

Les persones no han de vivir al carrer, no és cert que no és pugui assegurar a cada unitat familiar un sostre, els habitatges hi són, tinguem seny, siguem racionals, les persones primer i els negocis després.

EUiA Salt

salt@euia.cat

facebook.com/euia.salt

Twitter @euia_salt

 

Esquerra Unida i Alternativa de Salt